Kõige lõpuks paned pikkadel turniiridel proovile ka oma füüsilise vastupidavuse ning selle, kas sa ka tohutult väsinult ikka veel õigeid otsuseid teha suudad või kas suudad teha vähemalt paremaid otsuseid kui vastased.

Niisiis teab iga pokkerihuviline, et pokkerit on põnev mängida, aga kas pokkerimängu võib olla huvitav kõrvalt vaadata? Isiklikult mina arvan, et on küll! Aga selleks on vajalikud siiski teatud tingimused. Igasugust pokkerit ma vaadata ei viitsiks. Jälgida suvalise poolpurjus kamba pokkerimängu kuskil baarinurgas pole just kuigi hariv ega huvitav meelelahutus. 

Lood on aga hoopis teised, kui tegemist on tähtsa mänguga, kus tegemist suurte panustega tiitli või auhinnaraha näol ja/või mängus on keegi, kelle võitu südamest soovid! Siis on pokkerit väga huvitav jälgida! Reeglina teeb meelehärmi vaid see, et kaarte näeb harva, sest tavaliselt võetakse pangad maha juba enne seda, kui keegi kaarte peab näitama.

Siin tulevad appi taskukaarte näitavad kaamerad (muidugi ei saa neid kasutada reaalajas, kuid selle viivituse suudab vaatamisrõõmu mitmekordistumise huvides üle elada). Eestis said pokkerientusiastid Viljandist hiljuti hakkama sellega, et ehitasid ise kaardikaameratega laua ja esimesed turniiriülekandedki on selle laua kaasabil tänaseks juba tehtud!
PokerStars on taskukaameratega lauda ning kõrgetasemelist võttemeeskonda kasutades juba mitmeid aastaid oma EPT turniire jäädvustanud ning meie rõõmuks saab tänu PokerStarsile neid salvestusi vaadata Eesti telekanalitest ka eestikeelsete kommentaaridega.
EPT on üks tähtsamaid pokkeriturneesid üldse ja seal mängivad pokkerit selle ala tõelised tegijad. Suured sissemaksud ja suured mänguotsused! EPT tiitel on kõige väärtuslikum pokkeritiitel Euroopas. 

See tähendab seda, et EPT saadete kaudu saame oma mugavast kodusest diivanist kaasa elada ja kaasa mõelda oma ala tõeliste tippude mängule. Kui me tahame ise kord maailma pokkeritippu jõuda, siis on hädavajalik teada, kuidas seal mängitakse. Niisiis on EPT turniiride jälgimine minu arvates pokkerimängija jaoks nagu kooli kohustuslik kirjandus, õppevideo, asi, mida lihtsalt ei saa vaatamata jätta. 

Kasuks tuleb ka (eestikeelne) kommentaar. Päris algajatel aitab see mõista, mis mängus üldse sünnib ning edasijõudnutel tekitab lihtsalt uusi mõtteid ja vahel ka vaidlusi.
EPT 6. ja 7. hooaja salvestused on telekanalitel TV6, TV3 ja 3+(vene keeles) näitamisel juba veebruarist alates, kuid mai viimastel päevadel hakkavad TV6 ja TV3 näitama juba ka 8.hooaja saateid.

EPT 8 hooaeg alates 30.maist TV6-s kolmapäeviti kell 23:30 ja TV3-s neljapäeviti kell 00:30.
Kellele kellaajad ei sobi, siis teadku, et kõiki saateid saab kordusena vaadata http://www.tv3play.ee/.

Viasat Sport Baltic vaatajad saavad aga tänu PokerStarsile juba alates veebruarist kuni aasta lõpuni jälgida telemängu „The Big Game“, mis on üks populaarsematest pokkerisaadetest maailmas ning mille sisu on selles, et läbi PokerStarsi kvalifitseerunud mängija 'Loose Cannon' saadetakse koos 50 000 dollariga Las Vegasesse kõrgete panustega rahalauda võitlema viie maailmatasemel pokkerilegendiga.