Hohlov-Simson pidas aastatel 1992-2004 Eesti koondise särgis 58 kohtumist, lüües kaks väravat. Pärast sportlasekarjääri lõppu töötas ta ligi viis aastat FC Levadia jalgpalliklubi tegevjuhina.

Hohlov-Simsoni kinnitusel on ettevõtte eesmärgiks pakkuda oma klientidele turvalist, mugavat ja rohkete võimalustega mängukeskkonda Eesti turul. „Kindlasti kavatseme juba sel aastal taasavada spordiennustuspunkti Tallinnas ning võimalusel laieneda teistesse linnadesse,“ märkis Hohlov-Simson.

Tonybeti suuromanikule Antanas Guogale valmistab tuntud spordimehe liitumine ettevõtte meeskonnaga suurt rõõmu. „Ma usun, et Sergei kogemused ning teadmised aitavad tõsta nii Tonybeti poolt pakutavate teenuste hulka ja kvaliteeti kui võimaldavad suurendada meie turuosa Eestis,“ sõnas Guoga.

Tonybet OÜ tegutseb Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud litsentsi alusel alates 2012. aasta jaanuarist. Ettevõtte poolt pakutavate teenuste hulka kuuluvad lisaks laia profiiliga spordiennustusele ka live-kasiino ning mitmesugused õnnemängud internetis.

Tonybet toetab aktiivselt Eesti sporti, olles muuhulgas BC Kalev/Cramo ning FC Levadia suursponsor.

Tonybeti partner ning senine juht Marek Kolk jätkab ettevõtte strateegilise nõustajana.