Kokku toimub võistluste raames 61 pokkeriturniiri. Raigo esimene mäng toimub juba eeloleval laupäeval, 16. juunil, kus ta proovib oma jõudu esialgu 1500-dollarilise sisseostuga turniiril. “Mu täpne turniirikava selgub alles kohapeal, sest kõik oleneb enesetundest, küll aga võin öelda, et kindlasti tahan mängida ja suure tõenäosusega ka mängin põhiturniiril,” ütles 2011. aasta Eesti parima pokkerimängija tiitli omanik Raigo Aasmaa.

Seni on pokkeri maailmameistrivõistlustepõhiturniiril mänginud teadaolevalt 8 eestlast: Mauri Dorbek, Rikard Relander, Imre Leibold, Marek Kolk, Siim Kaskpeit, Runnar Lindepuu, Kristjan Abakanov ja Sander Müürissepp.

Olympic-Online'i pokkeritoa profimeeskonda kuuluv Aasmaa on 2011. aastal 12 korral rahvusvahelistel turniiridel rahalise auhinnani jõudnud, kuid maailmameistrivõistlustel osaleb ta esimest korda. “Tahan saada esimeseks eestlaseks, kes jõuab WSOP põhiturniiril rahalise võiduni,” paljastab Aasmaa oma maksimumeesmärgi.

Olympic-Online kasiinooperatsioonide juhi Priit Pajumaa sõnul pole varem ükski eestlane põhiturniiril auhinnarahadeni jõudnud, kuna turniirisarja sõel on väga tihe. “Selleks, et auhinnaraha saada, on vaja 7000 vastase seas jõuda vähemalt 700 parima hulka. Hoiame Raigole aga pöialt. Eelmise aasta hooajal näitas ta end väga tugeva ja pühendunud turniirimängijana,” lisas Pajumaa.

Lisaks Raigo Aasmaale lähevad sellel aastal Las Vegasesse ka Mauri Dorbek, Rikard Relander, Imre Leibold ja Kairit Leibold. Kaks esimest neist osalevad koos Raigoga ka põhiturniiril.

WSOP põhiturniir toimub ajavahemikul 7. -16. juuli ja turniiril osalemine maksab 10 000 dollarit. Eelmise aasta põhiturniiril osales ligi 7000 mängijat. Võitjaks tuli 22-aastane Pius Heinz Saksamaalt, kes teenis lisaks meistritiitlile 8 715 638 dollarit auhinnaraha. Kokku mängitakse WSOP-s 61 erinevat turniiri ja selgitatakse välja 61 meistrit. Osalustasud varieeruvad 500 - 10 000 dollarini.

Sel aastal toimub esimest korda WSOP raames ka turniir „The Big One“, mis algab 1. juulil ja mille osalustasu on täpselt 1 miljon dollarit. Turniiri maksimaalne osalejate arv on 48 ning turniir on juba praktiliselt välja müüdud.