Võistlusel osales 393 mängijat ning turniiri võitis Prantsusmaa esindaja Roger Hairabedian, eelnevalt live-turniiridelt üle 4,7 miljoni dollari teeninud mees. Rahalise auhinna said turniiri 54 parimat.

"See on minu konkurentsitult suurim võit ja saavutus pokkeris. Tunne on loomulikult suurepärane. Tahtsin hästi mängida ja võimalikult kaugele jõuda. Esimene eesmärk oligi rahaline koht, kui aga mängijaid oli järgi jäänud vaid kahe laua jagu, siis tundus ka finaalikoht juba käegakatsutav," ütles Jalak

"Esikoha Roger Hairabediani vastu kahjuks ei saanud, kuid olen teise kohaga täiesti rahul," lisas ta.

Mirjami teekond Marokosse sai alguse eelmisel aastal Olympic Poker Clubi korraldatud "Võida vinge pokkerireis Madridi!" kampaania võidust. Madridis toimunud 500-eurose sisseostuga turniiril õnnestus Mirjamil jääda konkurentsi parima naismängijana ning selle eest oli autasuks pakett Marrakech´i turniirile, kust tuli juba korralik rahaline võit.

Tartust pärit hobimängija Mirjam Jalak on näidanud eelnevalt mitmel korral ilusat mängu ka Eestis toimuvatel pokkeriturniiridel, jõudes muuhulgas auhinnalisele kohale 2012. aasta Eesti meistrivõistluste segapaarismängus koos OlyBeti pokkeri profimeeskonna liikme Raigo Aasmaaga.

Marrakechis saavutatud võit tõstab Mirjami Eesti naiste edetabelis läbi aegade kolmandale kohale.

16. veebruarini kestnud Marrakechi pokkerifestivalil osales kuus Eesti naismängijat. 910-eurose sisseostuga põhiturniirile pääses Sirli Nurm, kes saavutas 435 mängija seas tubli 37. auhinnalise koha.