“Erandkorras lubati sellel aastal Soome-Rootsi maavõistlusele ka alaliselt Soomes elav eestlane, Olympic-Online Team PRO mängija Paavo Korkka ning turniir võttis pöörde vastavalt Murphy seadusele. Kiirelt sai liidripositsiooni ning kokkuvõttes ka turniirivõidu „musta hobusena“ mängu lubatud pokkeriproff ja kolmekordne Eesti meister Paavo Korkka,” ütles Olympic-Online kasiinooperatsioonide juht Priit Pajumaa. Auhinnaraha sai Paavo Korkka 3000 eurot.

"Turniir hakkas kohe jooksma, olin punktiseisu järgi suure enamuse turniirist kas liider või vähemalt esikolmikus. Suutsin oma jõupositsiooni välja mängida passiivse mängustrateegiaga ning vastasmängijaid terve turniiri ebamugavas positsioonis hoida. Kolmepäevane turniir võtab ikka korralikult läbi ja olen väga rahul, et võistlusest on võetud maksimum," ütles pärast võistlust Paavo Korkka.

Traditsioonilist Soome-Rootsi maavõistlust pokkeris peetakse Eestis juba alates 2007. aastast. Valik on langenud just Olympic Casino suurima pokkerisaali kasuks, et soomlased ja rootslased saaksid teineteisega mõõtu võtta neutraalsel pinnal. Kui siiani olid kõikidel aastatel võidutsenud soomlased, siis esmakordselt saavutas võistkondliku võidu Rootsi.

Maavõistluse ülesehitus on tavapärasest omanäolisem. Põhieesmärk selles mänguformaadis ei ole mitte teiste mängijate elimineerimine, vaid just vastasvõistkonna mängijate eemaldamise kaudu punkte koguda ning omasid hoida. Iga vastase elimineerimine annab 20 plusspunkti ja oma mängija turniirilt väljalöömine 10 miinuspunkti. See tekitab omanäolise situatsiooni, kus on küll vaja maksimaalselt turniirižetoone võita, kuid strateegiliselt tuleb need võita just vastasvõistkonna mängijatelt.

Kokku osales 350-eurose osalustasuga turniiris 69 mängijat. Tavaarvestuses sai esikoha Martin Johansson Rootsist ning võistkondliku üldvõidu hoolimata eesti meistri tugevast sooritusest Rootsi võistkond.