Leibold sai 490 osalejaga 2200 No Limit Holdem freezeout-turniiril kaheksanda koha ning teenis auhinnarahana 25 000 eurot ehk ligi 400 000 krooni, kirjutab
. Konkurentsist langes ta tänu valusale kaotusele, mis tuli pocket kuningatega ässa ja emanda vastu, kui lauas avati kaks emandat ning vastane võitis kolmikuga.

Oma karjääri jooksul on Unibetis profilepingut omav Leibold teeninud live-turniiridelt ligi neli miljonit krooni auhinnaraha ning tema suurimaks saavutuseks on mängimine pokkeri maailmameistrivõistluste osaturniiri finaallauas 2007. aastal.

Mõned päevad varem osales Imre Leibold koos Rikard Relanderi ning eelmisel aastal Eesti parimaks pokkerimängijaks valitud Janar Kiivramehega EPT San Remo põhiturniiril, kus keegi nendest kahjuks auhinnaliste kohtadeni ei jõudnud. Hoolimata Imre Leiboldi fantastilisest esimesest päevast tuli teisel päeval võtta vastu rida valusaid kaotusi kindlatest eduseisudest ning langeda konkurentsist enne auhinnaliste kohtade selgumist.
 
PokerStars.net EPT on Euroopa hinnatuim pokkeriturniiride sari, kus löömas kaasa suur hulk nii Euroopa kui maailma tippmängijatest. Hoolimata krõbedana tunduvast 83 tuhande kroonisest osalustasust võttis San Remo põhiturniirist osa 1240 pokkerimängijat. Võitja selgub homme õhtul ning teenib umbes 19,5 miljonit krooni.