PokerStars Pro meeskonna liige Grospellier on võitnud kaks korda online pokkeri maailmameistrivõistluste (WCOOP) tšempionivõru ning omab enim ühe tunni jooksul kasumiga mängitud online-pokkeriturniiride arvestuses Guinessi rekordit.

"ElkY" nime all mängiva prantslase parimad tulemused on PokerStars Caribbean Adventure esikohaga teenitud 25 miljonit ning maailma pokkeriturnee etapivõidu eest saadud 17 miljonit krooni. Väiksemaid, kuni kümne miljonilisi võite on tal aga ette näidata terve rida.

Lisaks Grospellierile registreeris värskelt end Tallinnas toimuvale üritusele Eestis elav soome pokkeriäss Ville Wahlbeck, kes on karjääriga teeninud üle 15 miljoni krooni.

PokerStars Pro profimeeskonna liige võitis mullu oktoobris Tallinnas toimunud Baltic Festivali highrollers ehk kõrgete panustega turniiril esikoha ja ligi 650 000 krooni auhinnaraha. Wahlbeck tegi muljetavaldava esitluse ka eelmise aasta pokkeri maailmameistrivõistlustel (WSOP), teenides Soome esimese tiitlivõidu ja ligi 6 miljonit krooni auhinnaraha mainekal segamängude MM-turniiril.

Wahlbeck on WSOP turniiridelt teeninud mitmeid esikolmikukohti. PokerStars Pro profimeeskonna liige kasutab "V.Wahlbeck" mängijanime.

Tallinna finaalvõistlusele võitis satelliit-turniirilt koha Pierre Neuville, kes nimetati EPT viimase hooaja auhindade jagamisel aasta online-kvalifitseerujaks. Kokku ligi kümme miljonit krooni võitnud belglane kasutab mängijanime "Zoutechamp".

Lisaks temale võistleb Tallinnas noor tõusev hollandi mängija Joep van den Bijgaart, kes ainuüksi mullu teenis ligi poolteist miljonit krooni auhinnaraha. PokerStarsi meeskonna liige Bijgaart kasutab nime "Pappe_ruk".

Tuntumatest mängijatest on turniiri pileti lunastanud ka belglasest online-mängu spetsialist Matthias De Meulder, kes on turniiridelt teeninud 1,5 miljonit. PokerStars Pro meeskonna liige mängib nime all "mattidm".

Ühtlasi tuleb Eestis toimuvale pokkeri tippvõistlusele mitmeid maailma nimekamaid naismängijaid.

Yale'i kraadiga ameeriklanna Vanessa Selbst, kes on maailma ühe parima naismängijana teeninud ainuüksi sel aastal live-turniiridega üle 10 miljoni krooni.

Lisaks võistleb taaskord Tallinnas Euroopa pokkeriturnee eelmise hooaja aasta mängijaks segamängudes valitud Saksa PokerStars Pro Katja Thater.

Ühe värvikama Tallinnas esineva daamina astub võistlustulle hollandlanna Fatima Moreira de Melo - valitsev olümpiavõitja naiste maahokis, õigusteaduste magister, telenägu ja laulja, kes tänaseks on ka pokkeris teeninud auhinnarahana oma esimese miljoni.

4250-eurose ehk ligi 66 000-kroonise sisseostuga EPT Tallinna etapile on eelnevalt koha broneerinud MM-i ja teiste suurturniiride tšempionid Carter Phillips, Kevin MacPhee, Allan Baekke, Max Lykov ja mitmed teised tunnustatud pokkerimängijad.

Enne võistlust toimuvad PokerStarsi keskkonnas satelliitturniirid, millelt on võimalik võita EPT Tallinna etapi ligi 93 000 krooni maksev täispakett koos turniiri sisseostu, reisiraha ja majutusega Swissôtelis. Satelliitturniiridele pääseb juba 85 krooni või 250 püsimängija punkti eest.