Kuni 14. märtsini kestva hääletuse käigus valitakse ETPF-i liikmesklubide poolt 2015. aasta parim live- ja netimängija. Samuti selgub aasta uustulnuk, pokkeripersoon, naismängija ning pokkerisündmus. Lisaks on klubidel õigus esitada kandidaate Eesti Pokkeri Kuulsuste Halli, kus on hetkel kaks liiget: Ivo Jurno ning Toomas Taimla.

Kõikidel klubidel palutakse esitada paremusjärjestuses viis kandidaati igas kategoorias. Kui mõni kandidaat peaks koguma üle poole häältest, tunnistatakse tema ka võitjaks. Vastasel juhul valitakse võitja viie enim hääli kogunud kandidaadi seast ETPF-i juhatuse liikmete ning möödunud aasta parima pokkerimängija poolt.

Sarnaselt eelmisele aastale selgub ETPF-i kodulehel toimuvas netiküsitluses ka rahva lemmik. Hääletus on juba käimas ning sellest saab võtta osa iga pokkerihuviline.

„Parimate valimisest on saanud ETPF-i iga-aastane traditsioon, mille eesmärk pole ainuüksi hästi esinenud pokkerimängijatele tunnustust avaldada, vaid ka teistele lõbusat meelelahutust pakkuda,“ sõnas ETPF-i juhatuse liige Tanel Reisi. „Kuigi mõnes kategoorias on võitjad etteaimatavad, puuduvad teistes selged favoriidid ning põnevus püsib kuni lõpuni,“ märkis Reisi.

Möödunud aastal toimunud auhinnagalal riisus koore tunamullu live-turniiridel üle poole miljoni euro teeninud Madis Müür. Teda pärjati nii aasta parima live-mängija kui ka pokkeripersooni tiitliga. Lisaks omistati Müürile „Rahva Lemmiku“ auhind ning tunnistati Bahamal saavutatud suurvõit 2014. aasta tähtsaimaks pokkerisündmuseks. Aasta parimaks netimängijaks sai Rudi Reinkort, aasta uustulnuka tiitli pälvis tunamullune Eesti pokkerimeister Ranno Sootla ning parimaks naismängijaks valiti üksmeelselt Mirjam Jalak.

Aasta parimate valimise lihtsustamiseks on ETPF-i tellimusel koostatud ka möödunud pokkeriaasta kroonika ning tähtsamate sündmuste ülevaade, mis on leitav eksklusiivselt vaid föderatsiooni kodulehelt.