Esimene Triobet Live toimus Tallinnas Reval Park Hotel & Casinos 2007. aasta oktoobris. Möödunud aasta septembris jõudis Triobet Live Tartusse, kus seda viiakse läbi üle ühe kuu. Nende vahele jäävatel kuudel on aga ürituse toimumispaigaks Viljandi.

„Viljandis tegutseb aastaid väga aktiivne ja entusiastlik turniiripokkerit armastav kogukond,“ kiitis Triobeti pokkerimänedžer Andres Burget. „Seetõttu on ka üsna loogiline, et me valisime oma turniirisarja järgmiseks sihtkohaks just Viljandi.“

55-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril pääseb osalema 36 mängijat. Triobet Live Viljandi kolme parimat premeerib Triobet 50-eurose lisaboonusega ning turniirile on võimalik registreeruda ainult läbi Triobeti pokkeritoa kuni 15. veebruari hommikuni.

Häid võimalusi kvalifitseerumiseks pakuvad ka 10., 11. ja 12. veebruaril kell 20:00 algavad 3,30-eurose osalustasuga satelliitturniirid Triobeti pokkeritoas. Kõikidel satelliitturniiridel on garanteeritud vähemalt üks pilet Triobet Live Viljandi turniirile.