Kiivramees sisenes panka kuue ja kaheksaga ning floppi tulnud seitse, viis ja neli - kaks ristit ja üks ruutu - andsid talle maksimaalse rea. Üks vastastest panustab, teine maksab ning Kiivramees teeb suure ületõste, millega üks oponentidest kaasa tuleb.

Neljandaks ühiskaardiks langeb lauda ruutu 2 ning vastane panustab 14 000-punktisesse panka ise 6000. Eestlasel oli endiselt maksimaalne kombinatsioon ja ta tegi kõigi oma 25 000 punktiga korraliku ületõste. Vastane otsustas maksta ja näitas ruutu kuute ja ruutu üheksat, mille võidutõenäosus oli Kiivramehe rea vastu flopi järel vaid 16% ning turni järel 25%.

Viimase kaardina langes lauda aga ruutu kuningas, mis andis vastasele masti. “Sellise kaliibriga turniiri kohta oli vastase nii halb mäng täiesti uskumatu,” oli Kiivramees nördinud.

Eestlastest on high roller turniiril tublisti mängus veel PokerStarsi profitiimi liikme Bertrand “Elky” Grospellieriga lauda jagav Henri Käsper, teise PokerStarsi profi Ville Wahlbecki vasakul käel istuv Sander Laprik ning Juha Helppi vasakul käel paiknev Lauri Meidla.