Glamuurses Barriere Le Croisette kasiinos toimunud pokkerifestival koosnes viiest võistlusest, millest tähtsaim 1100-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniir. Lisaks nimekatele pokkeriproffidele ning valdavalt Prantsusmaalt pärit hobimängijatele osales turniiril ka endine Tšehhi vutistaar Jan Koller.

Pühapäeva hilisõhtul lõppenud võistluse tšempioniks krooniti Ühendkuningriiki esindav Daniel Smith, kes teenis 88 000 eurot auhinnaraha. Talle järgnesid taanlane Michael Nielsen ning Prantsusmaa pokkerimiljonär Alain Roy, kes lahkusid vastavalt 62 000 ning 40 000 euroga.

Lisaks 6450 eurot võitnud Garamagale jõudsid eestlastest auhinnarahadesse ka 30. koha saanud noor turniiritalent Jargo Alaväli (2700 eurot) ning 54-ndana lõpetanud 2011. aasta netipokkeri Eesti meister Herli Olop (2000 eurot).

„Kuigi mul jäi finaallauast napilt puudu, olen tulemusega rahul. Kaardid mind küll ei soosinud, kuid õnneks suutsin kõige kriitilisematel hetkedel niipalju punkte juurde hankida, et saada vähemalt järgmiseks mängutasemeks hingamisruumi,“ võttis Garamaga oma esituse kokku.

„Tänu suurepärasele seltskonnale ning festivali ladusale korraldusele oleks patt millegi üle nuriseda,“ lisas mees, kes on selle aasta üks resultatiivsemaid mängijaid Eestis toimunud pokkeriturniiridel. Auhinnapaketi Cannes’i võitis Garamaga Unibetis toimunud satelliitturniirilt.

Unibet Open on olnud aastaid Eesti pokkerimängijate seas üks populaarsemaid suurturniire, mis jõudis selle aasta mais viimaks ka Tallinnasse. Viimaste aastate suurim Eestis toimunud pokkeriturniir lõppes kolmekordse Eesti pokkerimeistri Mauri Dorbeki võiduga, kes teenis 55 500 eurot auhinnaraha.

Neljast etapist koosneva Unibet Openi selleaastane hooaeg lõppeb 27.-30. novembril Londonis. Üldarvestuses juba 30. korda toimuvale suurturniirile, mille auhinnafond on garanteeritult vähemalt veerand miljonit eurot, oodatakse kuni 500 mängijat 27 riigist.