46 miljoni kroonise auhinnafondiga suurturniiril täna Eesti aja järgi kell 13 algavasse kolmandasse võistluspäeva pääsesid 587 alustanu seast 80 edukamat. Kui juba praegu on võistlusel püsivad mängijad endale garanteerinud 125 000 krooni auhinnaraha, siis turniiri võitja teenib 11 miljonit krooni.

Enda sõnul on Kiivramees senise saavutuse üle Viinis siiralt rõõmus, kuna tegemist on tema jaoks esimese korraga jõuda maailma suurima pokkeriturnee EPT põhiturniiril auhinnarahadesse. "Peamine eesmärk on mängida vigadevaba mängu ja teha võimalikult vähe asjatuid liigutusi, et väljakukkumise puhul öösel ikka korralikult magada saaks," kirjeldas Kiivramees oma tänast mänguplaani.

EPT eilsel teisel võistluspäeval oli Kiivramehel pidevalt vaid ligi pool mängijate keskmisest punktisummast. Kui umbes 110 mängijat oli võistlusele alles jäänud, hakkas tema žetoonide arv võrreldes keskmisega kiiresti kahanema. Kiivramees tunnistas oma Twitteris, et tal tuleb hakata liigutusi tegema ja nii tegi ta kaks korda nimeka briti mängija Luke Schwartzi vastu ületõste, mis parandas vähemalt ajutiselt tublisti eestlase seisu.

Kui auhinnarahadesse jõudmiseks pidi veel viis mängijat välja kukkuma, pani Kiivramees sundolukorras väikesest blindist kuninga ja emandaga kõik punktid mängu suures blindis olnud poistepaari vastu. Saades laualt suurema paari, kasvatas Kiivramees ühe käega oma punktisumma 125 000 peale. Siis jäi veel tund aega vastu pidada, kuni auhinnarahade "mull lõhkes" ja võistluspäev lõppenuks loeti.

Kiivramees jätkab Viini EPT-l 80 parema hulgas võistlust täna Eesti aja järgi kell 13. Võistlustulle läheb ta 145 000 punktiga, kui keskmine on 217 000 ja pimepanused 2500-5000, ante 500. Võistlust juhib ülivõimsalt maailma nimekamaid pokkerimängijaid Daniel Negreanu, kellel on 893 000 punkti.

 

Olympic-Online'i profimeeskonna kapten Kiivramees on live-turniiridelt teeninud kokku üle 1,5 miljoni krooni ning tema nimel on ka internetiturniiride arvestuses Eesti suurim turniirivõit 3 miljoni krooniga.

  Eesti esimene netikasiino ja interneti pokkerituba Olympic-Online.com tegutseb Olympic Casino Eesti litsentsi alusel, pakkudes mänguvõimalusi internetis nii eesti, vene, inglise, soome kui rootsi keeles. Olympic-Online.com internetikasiino põhineb maailma juhtiva kasiinotarkvara arendaja Playtechi tarkvaral ning pakub enam kui 150 erinevat kasiinomängu. Olympic-Online.com pokkerikeskkond võimaldab mängida internetipokkerit maailma suurimas pokkerivõrgus iPoker, millele eestlastel varem juurdepääs puudus.