Enim auhindu pälvis möödunud aastal live-turniiridel üle poole miljoni euro teeninud Madis Müür. Suurema osa sellest võitis 28-aastane pokkeriproff jaanuaris Bahamal, tulles neljandaks 1031 osalejaga ning enam kui 10-miljoni dollari suuruse auhinnafondiga PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiril.

Ajaloolise saavutuse järel Eesti läbi aegade edukaimaks pokkerimängijaks tõusnud Müüri pärjati nii möödunud aasta parima live-mängija kui ka pokkeripersooni tiitliga. Lisaks omistati talle esmakordselt välja antud „Rahva Lemmiku“ auhind ning valiti Bahamal saavutatud suurvõit 2014. aasta tähtsaimaks pokkerisündmuseks.

„Väga meeldiv oli saada sellise tunnustuse osaliseks ning olen tänulik, et minu tegemisi on märgatud,“ rõõmustas Müür, kes ootas enda sõnul küll kahte-kolme auhinda, kuid neljas kategoorias parimaks tunnustamine tuli temalegi üllatusena.

„Olen teinud viimastel aastatel palju tööd ega plaani kindlasti ka tulevikus püssi põõsasse visata. Soovin näidata alanud aastal häid tulemusi ning püsida aktiivsena ka väljaspool pokkerilaudu,“ sõnas Müür.

Aasta parimaks netimängijaks valiti Rudi Reinkort, kes oli võrdselt edukas nii online-turniiridel kui ka rahamängus. Möödunud aasta märtsis saavutas ta teise koha iganädalasel maailma suurimal online-turniiril PokerStars Sunday Million, teenides üle 170 tuhande dollari auhinnaraha.

Aasta uustulnuka tiitli pälvis valitsev Eesti pokkerimeister Ranno Sootla, kes näitas suurepäraseid tulemusi ka internetipokkeris. Auhinnagala toimumise ajal võistles Sootla Turbo Championship of Online Poker osaturniiril, kus saavutas teise koha ning teenis 35 tuhat eurot auhinnaraha.

Traditsiooniliselt selgus ka aasta parim naismängija, kelleks valiti üksmeelselt tartlanna Mirjam Jalak. Ta tuli teiseks 393 osalejaga tugevatasemelisel Marrakech Poker Open deepstack turniiril Marokos, oli kolmas Eesti Naiste Pokkeriliigas ning suutis võita ka ühe PokerNews Live turniiri Tallinnas.

Lisaks premeeriti pidulikul koosviibimisel 2014. aasta netipokkeri Eesti meistreid ning avaldati tänu ETPF-i toetajatele ja koostööpartneritele. Muusikaliste vahepaladega esines Margus Vaher, söögi- ning joogipoolist pakkusid osalejatele Venus Club ja Stoli.