Mulluste Eesti meistrivõistluste põhiturniiri tšempioni seni suurim kordaminek pärineb selle aasta jaanuarist. 10-miljoni dollarilise auhinnafondiga PokerStars Caribbean Adventure põhiturniiril saavutatud kõrge neljas koht 1031 osaleja konkurentsis tõi sisse ligikaudu 425 tuhat eurot.

Samuti on 28-aastane Müür esinenud väljapaistvalt Euroopa Pokkeriturnee (EPT) põhiturniiril Barcelonas ning Asian Pacific Poker Tour’il (APPT) Uus-Meremaal. Ta on ka hinnatud netimängija ning pokkeritreener.

„Müüri kaasalöömine Saaremaa pokkerikarikal annab kümnetele kohalikele pokkerientusiastidele suurepärase võimaluse võrrelda oma oskusi Eesti parimaga,“ sõnas Casino Grand Prix Lõuna regiooni juht Toomas Vaik. „Eeskätt on meie eesmärgiks aga korraldada nauditav karikaturniir, kuhu on oodatud kõik jaanideks Kuressaarde sõitvad pokkerisõbrad.“

No Limit Holdem formaadis mängitav ühepäevane 110-eurose osalustasuga turniir algab kell 16:00. Osalejad alustavad turniiri 30 000 stardipunktiga ning mäng toimub kümnekohalistes laudades 25-minutiliste tasemetega.

Koheselt pääsevad laudadesse 40 kõige kiiremat. Turniirile saab registreeruda kasiino kodulehel või kohapeal. Vabade kohtade tekkel on esimese kahe tunni jooksul võimalik ka hiline registreerumine.

Eelmistel Saaremaa karikavõistlustel, mis toimusid täpselt aasta aega tagasi, võidutses saarlane Karli Kuris. 4950-eurose auhinnafondiga pokkeriturniiril osales 33 mängijat, kellest kuulsaim oma mängijakarjääri jooksul live-turniiridel pea 300 tuhat eurot auhinnaraha teeninud Marek Kolk.