Barrau-Borde on suutnud 11. detsembrist alates PokerStarsis peetava OPEM võistlusseeria raames teha muljetavaldavat mängu, tulles teiseks Omaha Hi-Lo turniiril, kolmandaks NL Hold’em 6-max turniiril ning võttes lisaks Omaha Heads Up turniirivõidule meistritiitli nüüd ka Pot Limit Omaha 6-max võistluselt.

Eile peetud Omaha turniiril teenis “Cashewouten” esikoha ja 675 eurot auhinnaraha tallinlanna Kairit “kassike” Leiboldi ees, kui tema ässade kolmik pidas vastu Leiboldi flopist saadud reaostule ning turnist lisandunud mastitõmbele. 45 mängijaga turniiril jagus auhinnarahasid kokku üheksale edukamale, kellest “kassike” teenis teise koha eest 450 ning tartlane “Cranii” pronksikoha eest 337 eurot.

Barrau-Borde on kindlustanud endale ülitugeva liidripositsiooni ka meistrivõistluste üldrankingus, mille võitjale on PokerStars välja pannud Euroopa pokkeriturnee turniiripaketi. “Cashewouten” on praeguseks kogunud 77 edetabelipunkti ning talle järgnevad 61 punktiga “olemich” ja 55 punktiga “kassike”. Võistlussarja tänase viimase turniiri eel on veel vaid neil kahel võimalus prantslane liidripositsioonilt lüüa. Rankingu hetkeseisu leiab siit.

Täna õhtul kell 19 PokerStarsis algaval online-pokker Eesti meistrivõistluste 109-eurose osalustasuga NL Texas Hold’em põhiturniiril selgitatakse välja tänavune online-pokkeri Eesti meister.