Eesti pokkeriproffidest astuvad võistlustulle Janar Kiivramees, Imre Leibold, Henri Käsper, Tunnet Taimla ja Rikard Relander.

“Tunne on väga hea, kuna põhiturniirist võtab osa nii palju eestlasi,” ütles Rikard Relander enne võistluse algust. “Turniiridel, kus olen olnud ainus Eesti mängija, pole kunagi sellist emotsiooni,” kinnitas Relander, kelle sõnul on päris head võimalused, et vähemalt üks eestlane jõuab finaallauda.

1A võistluspäeval alustanu 263 mängijast jõudis teise päeva 137, teiste seas ka pokkerinimed Alex Gomes ja Michael Keiner. Eilse turniiri järel on võisltuse liider Prantsusmaa profimängija Loic Sa 217 700 punktiga, kui teise päeva jõudnute keskmine on ligi 57 000 punkti.

Lisaks nimekatele Eesti mängijatele alustavad tänasel 1B võistluspäeval suurturniiri ka pokkerikuulsus Daniel Negreanu, EPT 6. hooaja San Remo etapi võitja Liv Boree, sel hooajal Tallinna EPT etapil mänginud ja EPT kõigi aegade edetabelit juhtiv Luca Pagano, mitmetes EPT finaallaudades istunud Bertrand Grospellier ja värske PokerStars Team Pro profitiimi liige Theo Jorgensen.

Ajakirjaniku reisi Barcelonasse aitas rahastada PokerStars.