Terve aasta vältel Baltimaade pealinnades kestnud Olympic-Online Poker Series 2012 (OOPS) Grand Final turniirile kogunes sadakond parimat mängijat Eestist, Lätist, Leedust, Soomest ja Venemaalt.


Turniiri esikümnesse pääses 3 mängijat Eestist, kaks Lätist, üks Leedust ja neli Soomest. Turniirivõitjaks osutus Eesti mängija Vladimir Fedotov, kelle võidusummaks kujunes 5680 eurot. Turniiri võidufond ulatus 18 620 euroni.


“Kuigi Olympic Team profimeeskonda kuuluv ja suures finaalis mänginud Jukka Juvonen jäi seekord ilma võidukohata, näitas ta tugevat mängu ning pääses rahalise auhinna võitjate sekka, platseerudes seitsmendale kohale. Arvestades turniiri geograafilist haaret ja rahvusvahelisust on see tubli saavutus,” kommenteeris Olympic-Online’i kasiinooperatsioonide juht Priit Pajumaa.


Pajumaa sõnul võib tänavuse finaalturniiri tulemuste põhjal öelda, et naaberriikide vaheline konkurents on läinud aasta-aastalt aina tihedamaks. OOPS turniiri korraldatakse igal aastal alates 2010 novembrist.