Baltic COOP nime kandavad Baltikumi meistrivõistlused said eile PokerStarsi mängukeskkonnas alguse 11-dollarilise rebuy’dega 6-max turniiriga, mille finaallauda jõudis kokku viis Eesti mängijat. Avavõistlus õnnestus võita aga Leedu mängijal iGu54, kes teenis lisaks auväärsele tiitlile üle 35 000 krooni auhinnaraha.

Järgmise pühapäevani vältavate Baltikumi netipokkeri meistrivõistluste kavas on kokku veel 10 turniiri. Algav nädalavahetus toob tänase 22-dollarilise PL Omaha Hi/Lo turniiri, laupäeval toimub 22-dollariline NL Texas Hold’em Double Chance turboturniir ja pühapäeval 33-dollarilise osalustasuga NL Hold’em turniir. Turniirisari kulmineerub aga järgmisel pühapäeval 215-dollarilise põhiturniiriga.

Esimest korda PokerStarsis peetavad Baltikumi online-pokkeri meistrivõistlused on osa tänavu käivitunud PokerStarsi piirkondlikest meistrivõistlustest, mis toimuvad kokku 13 eri regioonis. Baltikumi parimad netipokkerimängijad selgitatakse 11 turniiri käigus Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo ning 5 Card Draw mängutüüpides. Turniirikava ja lisainfot leiab Baltimaade Netipokkeri Meistrivõistluste kodulehelt http://balticscoop.pokerstars.com/.

Lisaks Baltikumi netipokkeri meistrivõistlustele toob enam kui 40 miljoni kasutajaga maailma suurim pokkerisait PokerStars regulaarselt ka Eesti mängijateni maailma suuremaid online- ja live-pokkeriturniire, nagu näiteks netipokkeri MMi, netipokkeri kevadised meistrivõistlused (SCOOP) ja maailma suurima pokkeriturnee EPT. Ühtlasi korraldab PokerStars.ee koostöös Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooniga tänavu detsembris Online Pokkeri Eesti Meistrivõistlused, mille turniiride ja satelliitide kava avaldatakse lähiajal.