42-aastane Matusow kohtub teleshow võitjaga üks-ühe vastu peetaval pokkeriturniiril, mille võitja teenib 50 000 eurot. Pääsemaks maailmakuulsa pokkeriässa vastu mängima, tuleb olla edukaim teleshow teisel hooajal ning mängida seejärel üle ka esimese hooaja võitja, noor Leedu pokkeriproff Kristijonas Andrulis. Oma võimalused on ka eestlastel, kellest tuntuimate tegijatena löövad kaasa ka Imre Leibold ja Marek Kolk.
 
Oma mängijakarjääri jooksul live-turniiridelt üle 5,3 miljoni euro teeninud Mike Matusow on kolmekordne pokkeri maailmameistrivõistluste (WSOP) võitja. Leedusse tuleb Mike külla oma heale semule Antanas „Tony G” Guogale, kes samuti teleshow teises vaatuses kaasa lööb. Sarnaselt Tony G-le on Matusow kurikuulus oma suuvärgi poolest ning omab seetõttu pokkerihuviliste seas nii tuhandeid fänne kui vaenlasi. Oma seiklusrikka elu jooksul on "The Mouth" istunud ka vanglas ning võidelnud tõsiste narkoprobleemidega.
 
150 000-eurose auhinnafondiga teleshow Baltic Challenge teine hooaeg on jälgitav telekanali Viasat Sport vahendusel kevadisel telehooajal ning duelli Baltikumi parima pokkerimängija ja ameeriklasest superässa vahel saab näha eeldatavasti mais.