Üheksa mängijaga finaallauas oli esindatud rekordiliselt kaheksa erineva riigi mängijat - austerlane, kanadalane, iirlane, itaallane, venelane, rootslane, ameeriklane ja kaks britti. Turniiri võitnud Billirakis oli finaallaua ainuke mängija, kelle nimel oli ka varasemast pokkeri MMi tiitel.

Oma esimese pokkeri MMi võidu teenis ameeriklane 2007. aastal. Toona purustas Brilliakis noorima pokkeri MMi tiitlivõitja rekordi, olles vaid 21 aasta ja 11 päeva vanune. Ameerilase nimel püsis rekord vaid kolm kuud, kuni 18-aastane Annette Obrestad Londonis peetud WSOP Euroopa etapi põhiturniiril esimeseks tuli.

882 000 euro suurusest auhinnafondist teenis Billirakis esikoha eest 238 140 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutas itaallane Michele Di Lauro ja kolmanda rootslane Ramzi Jelassi, teenides auhinnarahana vastavalt 147 171 ja 105 937 eurot.

Auhinnarahadesse jõudis ka tänavusel pokkeri MMi põhiturniiril 6865 mängija seas finaallauda jõudnud iirlane Eoghan O'Dea, kes teenis WSOPE Pot Limit Omaha võistlusel 9. koha eest 21 221 eurot. Iirlase isa, Donnacha O'Dea on varasemalt võitnud pokkeri MMi tiitli Pot Limit Omaha mängustiilis 1998. aastal. Kui Eoghan oleks eile lõppenud turniiril saavutanud esikoha, oleks O'Dea'de perekond esimene samas mänguformaadis pokkeri MM tiitli võitnud isa-poja duo. Siiani on ainukesena pokkeri MM tiitli võitnud isa ja poeg Doyle ja Todd Brunson.

Pokkeri MMi Euroopa etapp kestab Prantsusmaal Cannes'is kuni 21. oktoobrini.