2009. aastal toimus Caesars Cup Londonis. Tegemist oli pokkerilahinguga Euroopa võistkonna ja Ameerika tiimi vahel sarnaselt golfis peetavale Ryder Cup võistlusele.

Võistlus ostus nii mängijate kui fännide seas vägagi populaarseks, kuna Ameerika tiimis oli lisaks kaptenile Daniel Negreanule maailmameistrid Doyle Brunson ja Phil Hellmuth ning Euroopa võistkonda kuulusid lisaks teistele kaptenina norralanna Annette Obrestad. Lõpuks domineeris Euroopa tiim ameeriklaste üle kindlalt, võites suhteliselt ühepoolseks kujunenud võistluse seisuga 4-1.

2010. aastal karikavõistlust ei toimunud - nii nagu oli ka Ryder Cupil 2-aastane paus - kuid tänavu on Caesars Cup tagasi ning peetakse WSOPE uues kodus Cannes'is. Ameeriklaste kapteniks on sel korral Phil Hellmuth, kes on pikalt kibelenud revanši võimaluse järele. Tema vastaseks on eurooplaste kaptenina Bertrand "Elky" Grospellier, kes teenis tänavu ihaldusväärse "Triple Crown" pokkeritiitli.

Kahel kaptenil on täita keeruline ülesanne, kuna lisaks endile peavad nad oma tiimi valima veel neli liiget. Hellmuth võib vaadata oma WSOP aasta mängija tiitli põhikonkurendi Ben Lambi või ka näiteks Jason Mercieri ja Erik Seideli suunas, kes on mõlemad näidanud tänavu võimsaid turniiritulemusi.

Grospellieril on valik samuti väga lai. Potentsiaalne valik on näiteks tänavu WSOP tiitli teeninud venelane Max Lõkov, samuti inglane Chris Moorman ja sakslane Max Heinzelmann. "Elky" võib tiimi tagasi tuua ka 2009. aasta eurooplaste kapteni Annette Obrestadi, kuigi tal pole olnud just kõige õnnestunum pokkeriaasta.

WSOP Europe toimub Cannes'is 7.-20. oktoobril ning Caesars Cup peetakse 19. oktoobril ehk päev enne põhiturniiri finaallauda.