Meistrivõistluste raames peetakse ajavahemikul 11.-19. detsember kokku 11 turniiri, kus osalustasud algavad paarisajast kroonist ning toimub ka üks osavõtutasuta turniir, millele PokerStars.ee on lisanud 1000-eurose auhinnafondi.

Meistrivõistlused kulmineeruvad pühapäeval, 19. detsembril 109-eurose põhiturniiriga, mille käigus selgub Eesti 2010. aasta netipokkeri meister.

Kogu OPEM turniirisarja vältel peetakse jooksvat rankingut turniiridel osalejate tulemuste üle ning meistrivõistluste käigus enim edetabelipunkte teeninud mängijale on PokerStars.ee välja pannud võimsa EPT Snowfest paketi, mis sisaldab põhiturniiri ligi 60 000-kroonist sisseostu, lennuraha, majutust, transfeeri Salzburgi lennujaamast ning 6-päevast suusapaketti. Ranking ei kajasta freerolli ja naisteturniiri tulemusi.

Netipokkeri meistrivõistluste Heads-Up turniiri, H.O.R.S.E turniiri, Omaha turniiri, naisteturniiri ja põhiturniiri võitjale on lisaks meistritiitlile ja auhinnarahale PokerStars.ee poolt välja pandud jaanuaris toimuvate Eesti pokkeri meistrivõistluste analoogse live-turniiri pääse.

PokerStars.ee lisab omalt poolt järgmisest esmaspäevast algavatele satelliitidele kokku 14 põhiturniiri pääset ning garanteerib pääsmeid ka kõikidele teistele tiitlivõistlustele. Kolme nädala jooksul toimub esmaspäevast reedeni freeroll, kust iga päev pääsevad 9 esimest laupäevasesse kahe põhiturniiripiletiga freerolli nädalafinaali. Samuti toimuvad esmaspäevast reedeni €1.10 rebuy-satelliidid, kus on iga päev garanteeritud kaks pääset laupäevasele 22-eurosele nädalasatelliidile, kus on omakorda lisatud kaks põhiturniiri pääset.