Kokku osaleb tänavu Eesti X meistrivõistluste pokkeris tiitliturniirides enam kui 1000 mängijat, kellest ligi 200 pääses võistlustele Olympic-Online pokkeritoa kaudu.

Üheteistkümnest tiitliturniirist koosnevad Eesti X meistrivõistlused pokkeris tipnevad ligi 250 mängijaga põhiturniiriga, mille eeldatav võidufond ületab 60 000 eurot ja tiitlivõitja selgub 11. märtsi hommikutundidel.

“Eesti meistritiitel on alati au sees olnud ja Olympic-Online kaudu endale turniiripääsme lunastanud mängijad võivad olla kindlad, et võistlus tuleb kõrgetasemeline ning juhuslikke võitjaid ei tohiks sellise taseme juures enam olla – võidab kas tugevaim või üks tugevamatest Eesti pokkerimängija”, ütles Olympic-Online juht Priit Pajumaa.

Meistrivõistluste põhiturniiril osalevad kogu Eesti paremiku hulgas ka Olympic-Online esindusmängijad – 2011. aasta Eesti parima pokkerimängija tiitli omanik Raigo Aasmaa, 2011. aasta parima naismängija tiitli saanud Kelly Limonova ning „pokkerikaunitari“ hellitusnime saanud Evely Ventsli.

7. märtsil toimub ka spetsiaalne naisteturniir, kus selgitatakse Eesti meister naiste arvestuses. Kuna turniiri lõpp on peale südaööd, siis tegelikult selgubki naiste meister naistepäeval, 8. märtsil.

Uueks naispokkeristaariks võib julgelt nimetada Eesti laulu finalisti Teele Viirat, kes just veebruari viimasel päeval võitis Eesti meistrivõistluste raames esmakordselt toimunud segapaarismängu turniiri, mis kestis 10 tundi ja tõi Teele Viirale ning ta meeskonnakaaslasele Raigo Vakrale segapaarismängu meistritiitli kõrval ka 1086 eurot auhinnaraha.

“Olympic-Online, kes Eesti õrnemast soost pokkerimängijatele kindlasti kõige rohkem tähelepanu pöörab, saadab meistrivõistlustele enam kui 20 naismängijat”, lisas Pajumaa. Kohal on näiteks nii Olympic-Online esindusmängijad Evely Ventsi ja Kelly Limonova kui ka kogu Eesti naispokkerimängijate eliit.

Olympic-Online on esimene Eestis litsentseeritud internetikasiino ja -pokkerituba, mis alustas tööd 2010. aastal. Olympic-Online pakub pokkerimängu maailma suurimas pokkerivõrgustikus iPoker Network. Olympic-Online on Eesti Korvpalliliidu ja Eesti Pooli Föderatsiooni suurtoetaja.