Üle 11 tunni väldanud 70-eurose osalustasuga No Limit Holdem pokkeriturniiril lõi kaasa 114 mängijat, kellest tuntuimad on Toomas Palover, Aleksandr Kuperman, Runnar Lindepuu, Veiko Aava, Tõnu Kõiv ning Laur Sibold.

Kuigi turniiri alg- ja keskfaasis oli mängutempo tavapärasest kiirem, vältas mäng finaallauas kauem kui tavaliselt – ligi kaks ja pool tundi. 20 minutit kestnud esikohaduell lõppes jaotusega, kus Margis Sõõru ning Janek Hin panid kõik oma allesjäänud punktid mängu enne lauas avatavaid ühiseid kaarte. Sõõru näitas ässa ning seitset Hini kuninga ja üheksa vastu. Lauas avati kaks ässa, kuus, kolm ja kaks, mis tõid tartlasele kindla võidu.

„Sõber sokutas mu siia mängima,“ muheles Sõõru, kes mängis esmakordselt turniiripokkerit koos lähemate semudega alles nädalapäevad tagasi ning osales eile oma esimesel rahaliste panustega pokkeriturniiril üldse. „Tema väitel on mul mängu peale annet ning seetõttu otsustasingi kaasa lüüa.“

Turniiril teiseks tulnud Hin kinnitas, et Sõõru mängis tugevatasemelist pokkerit. „Üldiselt õnnestus mul enam-vähem kõik,“ lisas Sõõru ise. „Paaril korral rippus mu saatus küll juuksekarva otsas, kuid elasin need olukorrad edukalt üle. Triobet Live oli väga mõnus pokkeriturniir, kus ma kavatsen kindlasti ka edaspidi kaasa lüüa.“

Turniirivõiduga kaasnes 2147 eurot auhinnaraha. Teise koha saavutanud Janek Hin teenis 1374 eurot ning kolmandaks tulnud Kristo Kaljurand 964 eurot. Kogu turniiri auhinnafond oli 7039 eurot ning võiduraha jagus kümnele parimale.

Seda, et mängija suudab võita esimese pokkeriturniiri, millel ta osaleb, on juhtunud varemgi. Näiteks 2009. aasta oktoobris sai sellega hakkama showmehest ettevõtja Mart Mardisalu, kes oli samuti edukaim Triobet Live’il. Mängu õppimist oli ta alustanud vaid napilt poolteist kuud varem ning lõi kaasa oma elu esimesel live-turniiril.

Järgmine Triobet Live toimub 5. oktoobril.