Mart Mardisalu kinnitas, et tal ei ole siiani ühtegi arvestatavat pokkerikogemust ning seetõttu alustab ta õpinguid sisuliselt nullist. "Kombinatsioone ma  muidugi tean ja sõpradega olen kunagi paar tundi proovinud mängida, kuid see on ka kõik," tunnistas Mardisalu. Pokkeriõppeks sai ta enda sõnul  innustust, kui hakkas augusti alguses Kanal 2 ekraanile jõudnud Euroopa pokkeriturnee saadete üheks kommentaatoriks. "Kindlasti ei saa minust kahe kuuga tipptegijat, kuid Mürkast kaugemale jõudmine tundub igati jõukohane eesmärk," lisas Mardisalu.

Aasta pokkeriduelliks leppisid pooled kokku oktoobri lõpus Tallinnas toimuva PokerStars Baltic Festivali põhiturniiri, kuhu on oodata sadu pokkerimängijaid nii Põhjamaadest kui mujalt maailmast. "Esmalt teeme klaariks kumb turniiril kaugemale jõuab ning siis võime ka mees mehe vastu matši pidada," pakkus Müürsepp, kes võttis väljakutse rõõmuga vastu. "Las Mart-poiss õpib - saab vast kahe kuuga selgeks, et pokker pole niisama lihtne midagi," muigas Müürsepp.

Martin Müürsepp on sel aastal osalenud kahel PokerStars Live seeriasse kuuluval turniiril ning saavutanud esimese ja teise koha ning hoiab hetkel turniirisarja edetabelis üldesikohta. Samuti on tal üks võit ja üks finaallaua koht ette näidata PokerStarsi netikeskkonnas peetud turniiridelt, kus ta on mõlemal korral edestanud sadu mängijaid.