Gorr on varasemalt saavutanud mitmeid auhinnalisi kohti Austraalias peetud rahvusvahelistel pokkeriturniiridel, kuid antud tulemus on juba 12-aastaselt pokkeriga alustanud mehe jaoks parim tulemus.

"Mängisin varasemalt ainult väga tugevate kaartidega, kuid sedasi ei võida turniire," rääkis Gorr, kuidas ta agressiivsete noorte pokkerimängijate mängustiiliga hakkama sai.

Gorri sõnul ei muuda 1,5 miljoni eurose auhinnaraha võitmine tema elu. “Mul ei ole selle rahaga midagi peale hakata,” kinnitas hiigelvõidu saanud austraallane.

Gorr on turniiri toimumispaigas Crown Casinos regulaarne külaline, osaledes pokkeriturniiridel, mille osalustasud algavad 20 eurost.

Teise koha ning ligi 780 000 eurot võitis inglane James Keys, kes saavutas 2009. aastal teise koha Tallinnas peetud PokerStars Baltic Festivalil. Kolmanda koha ja 525 000 eurot auhinnaraha teenis austraallane Jeff Rossiter.

Austraalias toimunud suurturniirist võttis osa ka nimekas Eesti mängija Marek Kolk, kes auhinnalisele kohale ei jõudnud.