Hundist on saanud Indianapolis Coltsi kaitse üks tugisammastest. Ta saab väga-väga palju mänguaega, suudab tegutseda kaitseliinis nii äärel kui keskel ning teha tegusid. Philadelphia Eaglesi vastu tegi ta supermängu. Paraku ei suuda Coltsi rünnak ära kasutada kaitsjate head tööd. Juba teist kohtumist järjest on Coltsil olnud viimastel minutitel võimalus võit koju tuua, ent mõlemal puhul pole sellega hakkama saadud.

Hundi tähthetk saabus kolmanda veerandaja lõpus, kui ta lõi palli Eaglesi mängujuhi Carlos Wentzil käest ning kattis selle – rünnak läks vastaste värava lähistel Coltsile üle ja eestlane sai kirja sacki – quarterbacki mahamurdmise. Paraku ei suutnud Coltsi ründajad touchdowni saada ning piirduti löögiväravaga, mis viis meeskonna ometi ette 16 : 13.

Kui Eagles taas palli sai ja meeleheitlikult rünnakule asus, algas Coltsi kannatuste rada reeglite rikkumiste tõttu. Hunt sai neljandat katset sooritanud Wentzi peaaegu kätte ja too tegi ebaõnnestunud söödu, mis tähendanuks, et pall läheb Coltsile üle. Aga ei, üks Coltsi kaitsemängijaist oli teinud vea. Järgmisel katsel peatas Hunt vastaste läbimurdja kaheksa jardi tagapool palli mängupaneku joont, aga kasu sellest suurt polnud, sest Eagles liikus sealtmaalt edasi Coltsi mängijate karistuste toel ja jõudis väravatsooni – 20 : 16 Eeaglesile. Mängida jäi kolm minutit.

Coltsi rünnak jõudis vastaste väravatsooni lähistele, ent nelja katsega ei suudetud touchdownini jäuda. Vähem kui minut enne lõppu saadi teinegi võimalus, aga seegi läks luhta.

Kohtumise esimesel poolajal sai Hunt kirja kaks vastaste mahamurdmist, mis mõlemad toimusid tagapool palli mängupaneku joont, mistap sai ta kohtumises kinni kolm statistilist märget tackle for loss, milles ta oli juba enne mängu kogu NFL-li parim mees.
Coltsil on kolme vooru järel kirjas võit ja kaks kaotust.