Intervjuus ESPN-ile tunnistas 26-aastane tagakaitsja, et mingil hetkel tundis mees treeningutel, kuidas tal vajalikeks harjutusteks jõust ja energiast puudu jäi. Analüüsides olukorda koos personaaltreeneriga, jõutigi lihtsalt järeldusele - Wattil on vaja lihtsalt rohkem süüa!

Nüüd tarbibki NFL-is palliv mängumees olenevalt koormusest ühe päeva jooksul 6000-9000 kilokalorit. Et sellist kalorite hulka 24 tunni jooksul kätte saada, ei puudu Watti menüüst ka väga rasvased toidud, nagu burgerid, peekon, kanarind ja pasta.

Sealjuures ei ole Watt esimene tippsportlane, kes karmide treeningute jooksul kaotatud energia söögilaual tagasi peab tegema - nimelt tarbis 18-kordne olümpiavõitja Michael Phelps 2008. aasta Pekingi MM-i ujumisdistantsideks valmistudes enda sõnade kohaselt päevas kuni 12 000 kilokalorit.

Kuigi pausideta söömine võib nii mõnegi jaoks tunduda ahvatlev, tunnistab Watt, et regulaarselt 6000-9000 kilokalori kättesaamine on väsitav.

"Sisuliselt pean ma kogu treeningvälise aja sööma. Kuigi peekoniga kaetud kana söömine võib esialgu tunduda ülimalt ahvatlevana, on säärase menüü regulaarne tarbimine raske. Mõned päevad pean ma end sööma sundima. Aga see kõik on ka seda väärt," rääkis viimase kolme hooaja jooksul kahel puhul NFL-i parimaks kaitsemängijaks valitud Watt.