Kolm touchdowni söötu jaganud Brady valiti finaali MVP-ks ehk kõige väärtuslikumaks mängijaks. Brady kirjutas võiduka finaaliga taas ajalugu ümber. Ta võitis rekordilise seitsmenda Super Bowli, mida pole varasemalt suutnud isegi ükski klubi. Ta valiti rekordilised viiendat korda finaali MVP-ks. Ühtlasi sai Bradyst 43 aasta ja 188 päeva vanusena vanim mängija, kes NFL-i finaalis mänginud. Brady on mänginud kokku kümnes Super Bowli finaalis, mis on samuti esmakordne.

Super Bowli finaal pakkus mõistagi palju kõneainet ka teiste spordalade staaride seas. Melbourne'is algas esmaspäeval Australian Openi suure slämmi turniir, kus avaringis alistas 23-kordne üksikmängu suure slämmi võitja Serena Williams 6:1, 6:1 Laura Siegemundi.

Kohtumise järel tunnustas ta aga Bradyt. "See on uskumatu. Vaatasin mängu nii palju, kui sain. Ei saa öelda, et asi on ainult selles süsteemis, kus ta varasemalt oli (Brady võitis kuus varasemat tiitlit New England Patriotsis koos peatreeneri Bill Belichichkiga - toim). Asi on kindlasty Tom Brady's. Ta on imeline," sõnas ameeriklanna.

"Milline inspireeriv saavutus. Vanus on kõigest number," kirjutas Šveitsi tenniselegend Roger Federer Twitteris.

"Väga lihtne. Ära kunagi panusta Brady vastu," kirjutas aastaid NFL-is mänginud jalgpallur, Grete Griffini abikaasa Robert Griffin III.

Kuidas mitmed spordimaailma tähed veel Bradyle reageerisid: