Hernandez oli ameerika jalgpalli liiga NFL üks säravamaid tähti. Tight endi positsioonil mängiv Hernandez valiti 2010. aasta drafti esimeses ringis New England Patriotsi poolt. Ta mängis sedavõrd hästi, et Patriots pakkus enneaegselt uut lepingut. 2012. aasta augustis saidki allkirjad alla kontrahtile, mille järgi laoti Hernandezile 12,5 miljonit dollarit kohe lauale, lisaks oli tema aastapalk järgmisel viiel hooajal kaheksa miljonit dollarit pluss boonused.

Vähem kui aasta hiljem heideti Hernandez meeskonnast välja, sest ta oli sõneluse järel maha lasknud oma sõbra ja mõisteti eluks ajaks vangi.

Kohtuprotsessi ajal tunti Hernandezis ära mees, kes oli 2012. aastal surnuks tulistanud veel kaks inimest. Pärast konflikti Bostoni ööklubis jälitas Hernandez lahkunud Daniel Abreud ja Safiro Furtadot ning avas tule, kui nood autoga punase tule taha pidama jäid.

Läinud reedel leidis kohus, et Hernandez siiski ei sooritanud topeltmõrva, ent ometi poos mees end ööl vastu kolmapäeva voodilinaga trellide külge.