Sellised tegevused olevat aset leidnud ühel klubi nädalasel reisil Costa Ricasse 2013. aastal. Tüdrukuid ei sunnitud seksile, kuid nende koordinaator Stephanie Jojokian olevat neid kupeldanud tähtsatele ninadele eskorttüdukuteks.

"Meid ei ähvardatud relvaga, kuid anti mõista, et me peame seda tegema," ütles üks tantsutüdrukutest New York Timesile. "Meilt ei küsitud, meid sunniti. Teised tüdrukud olid seesmiselt laostunud, sest nad teadsid väga hästi, mida ta (Jojokian) teeb."

"Pole lihtsalt õige saata tantsutüdrukuid kahtlaste meestega välja, kui on selgelt näha, et mõned neist ei taha seda teha," lisas teine tantsutüdruk.

New York Times rääkis viie tantsutüdrukuga 36-st, kes väitsid, et fotosessioonidel pidid mõned tüdrukud poseerima palja ülakehaga ning osad pidid kandma vaid kehamaalinguid. Pildistamistel hoidsid silma peal meessponsorid ning klubi VIP-looži istekohtade omanikud.

"Ühe mu sõbranna pildistamise ajal me põhimõtteliselt barrikadeerisime ta, sest ta oli sisuliselt alasti. Me ei tahtnud, et kutid teda näeksid," meenutas üks tüdruk. "Ma olin nii vihane, et reisil viibinud mehed seal ringi luurasid."

Jojokian olevat pärast pildistamist käskinud üheksal neiul end õhtuseks kohtinguks valmis panna. "Minge tagasi oma tuppa ja pange end valmis," olevat tantsutüdrukute pealik ajalehe allikate sõnul öelnud.

Soovitati paljastavamaid rõivaid kanda

Kõlvatutele tegudele olevat tantsutüdrukuid Redskinsi klubis sunnitud ka varasematel väljasõitudel, näiteks aasta varem ühel paadireisil, kus naised pandi üksteise vastu võistlema tverkimises, samal ajal kui mehed neile alkoholi suhu kallasid.

"Olime liiga hirmunud, et vastu hakata," ütles üks käske täitnud tüdrukutest. "Tundsime, et meie koht tiimis on löögi all, kui me kõike kaasa ei tee."

Tantsutüdrukute boss Jojokian ütles ajalehele, et pole kunagi kedagi millekski sundinud ning tüdrukud olevat Costa Rical end ise meestele kaaslasteks pakkunud. "Ma olen emakaru ning hoolitsein kõigi, mitte ainult oma tantsutüdrukute eest. Oleme üks suur perekond ja austame teineteist. Nendele neidudele pakutakse vaid toetavat keskkonda," rääkis naine.

2011. aastal olevat Jojokian kisakoori pürgitavel soovitanud kanda rõivaid, mis nende "rinnapiirkonda" väga palju ei kataks.

Klubi on kõiki süüdistusi ametlikes avaldustes tõrjunud.