Saints alistas Chargersi lisaajal 30 : 27.

Hunt sai Saintsi eest mängida neli kohtumist, millest kaks võideti.

Kevadel otsustas Indianapolis Colts mitte pikendada lepingut Hundiga, küll aga pakkus Saints talle aastast kontrahti. Vahetult enne hooaja algus vallandati Hunt esimest korda, kuid seda kokkuleppel temaga ja eestlane suunati treeningrühma.

Vastavalt reeglitele sai igal nädalal kaks treeningrühma mängijat tuua põhikoosseisu 53 mehe sekka, kuid seda vaid kahel korral hooaja jooksul. Hunt mängis treeningrühma liikmena kaks kohtumist ära, misjärel toodi ta üle põhisatsi aastapalgaga 926 471 dollarit. Paraku ei saanud ta seda täies mahus kätte, vaid aastapalk jagatakse 16 ehk põhihooaja mängude arvuga ning kui pallur platsile saab, teenib ta 1/16 palgast. Hunt sai mängu kohta kätte 57 904 dollarit.

Hunt tegutses piisavalt tulemuslikult, viibides esimeses kohtumises platsil 50%, ülejäänutes 30% mänguolukordadest. Ta blokeeris ühe väravalöögi ning peatas kolm läbimurret üritanud vastast.

Mitmed eksperdid olid üllatunud, et sedavõrd palju mänguaega saanud Hunt vallandati, kuid ilmselt on meeskonda naasmas kaitseliini staar Marcus Davenport, kes ravis seni vigastust ning Saintsil oli vaja tugevdada tagumist kaitseliini.