NFL-i põhimeeskonnas on 53 mängijat ning kuni käesoleva aastani võis palgata treeningrühma kaheksa noort jalgpallurit. Seoses koroonapandeemiaga laiendati treeningrüma suurust kuue võrra ning seal võivad olla ka veteranid ehk üle nelja hooaja põhikoosseisus olnud mehed.

Leping Saintsiga, mis 53 sekka mittepääsemisega katkes, nägi Hundile ette 137 500 dollarit allakirjutamistasu, mille ta ka kätte sai ning aastapalka 1 050 000-dollarit.

Treeningrühmas on klubi kohustatud veteranile tasuma vähemalt 12 000 dollarit nädalas, kuid võib maksta ka rohkem. Samuti saab igal mängupäeval lisada kaks meest treeningrühmast põhikoosseisu ning mõistagi võib sinna tuua mängija ka püsivalt, kui näiteks keegi vigastada saab.

Kui Hunt pääseb põhikoosseisu, siis iga mängu eest on Saints talle kohustatud maksma vähemalt 1/17 seitse aastat NFL-is mänginu minimaalsest töötasust, mis on 945 000 dollarit. Seega tooks iga mäng Hundile sisse 55 588 dollarit.

Asjatundjate arvates on Hunt üks neist, kes põhikoosseisu tuuakse, aga eks aeg näitab. Hooaja avamängus läheb Saints 13. septembril kokku Tampa Bay Buccaneersiga.