Kuigi eelseisva Senior Bowli ja kevadise drafti eel tuldi luurama paljusid mängijaid, ehitab ESPN-i artikkel külaskäigu üles just meie mehe, Margus Hundi peale.

"Cowboys külastas teisipäeva õhtul SMU kaitsjat Margus Hunti, kõige suuremat mängijat siin. Ta on veel toores ja õpib seda mängu. Kas me juba ütlesime, et Hunt on tegelikult kergejõustiklane? Ta heidab ketast ja tuli siia oma oskusi arendama Eestist, Venemaa naaberriigist. Kuid SMU-l ei ole kergejõustikuprogrammi, mistõttu hakkas ta jalgpalli mängima," kirjutab ESPN.

"Mul on nii palju õppida," ütles Hunt alavahetuse kohta. "Pean selle selgeks saama teistest kiiremini ning ma tunnen, et olen seda ka saavutanud. Lähen iga päevaga paremaks ega tee enam samu vigu."

Küsimusele võimaliku liitumise kohta Cowboysiga vastas Hunt: "Eks mäe näe, mis saama hakkab."

Margus Hundile on eelseisva Senior Bowli valguses kõikidest enam tähelepanu pööratud. Eestlasele on külge poogitud erinevaid hüüdnimesid nagu "Idablokk" või "Terminaator".

USA Ameerika jalgpalli ülikooliliiga Senior Bowl peetakse juba sel laupäeval. Ajalooliselt on just see kohtumine pakkunud skautidele drafti eel kõige rohkem huvi, kuna platsile jooksevad mehed, kelle ülikooliõpingud on lõpusirgel ning tee profiliigasse vaba.

Kohtumine algab laupäeval Eesti aja järgi kell 21. Hunt esindab Põhja meeskonda, olles seejuures üks pikemaid mehi oma tiimis. Tema pikkuseid on seal veel kaks.