1. Pea kõik eksperdid pakuvad nappi võitu Steelersile, kuigi mängitakse Cincinnatis. Ent just see ongi põhjus, miks kodumeeskonda ei usuta. Steelers on võõrsil Bengalsit võitnud kuuest viimasest mängust viiel.

2. Bengalsis on viis mängujuhti teinud play-off-debüüdi ning ükski neist pole visanud ainsatki touchdowni. Kuna Bengalsi peamine quarterback Andy Dalton on vigastatud, hakkab vägesid juhtima AJ McCarron, kel on selja taga kõigest neli liigamängu.

3. Tegelikult võib olla isegi hea, et Dalton platsile ei jookse. Esiteks pole Dalton suutnud närve vaos hoida ja kaotanud kõik neli karjääri play-off kohtumist. Teiseks: McCarron on algkoosseisus alustades võitnud kaks mängu kolmest ehk siis ta polegi nii kehv. Kolmandaks: see, et debüteerivad mängujuhid on Bengalsis seni kõik play-off mängud kaotanud, ei tähenda midagi – McCarroni võimalused on ikka 50-50, ta kas võidab või kaotab.

4. Steelersi mängujuht Ben Roethlisberger, kogenud mees, viinud meeskonna kahe Super Bowli võiduni, on paraku haavatav. Kolmes viimases kohtumises on ta teinud vähemalt kaks valesöötu. Tänavu Bengalsi vastu on Roethlisbergeri skoor: võit ja kaotus, neli valesöötu, üks touchdown.

5. Steelersi kaks peamist läbimurdjat (runnig back) on vigastatud, mistap tuleb platsile kesine ja kogenematu Fitzgerald Toussaint, kellele suurt tähelepanu ei tasu pöörata. Seega saab Bengals keskenduda Steelersi söödumängu lõhkumisele, seades paika vastava kaitseformatsiooni.

6. Steelersi kaitse eelkõige söödumängu vastu on NFL-i üks kehvimaid. Seepärast ei tohi Bengals end tagasi hoida, vaid McCarron peab söötma ja söötma. Püüdjaid ju on, eesotsas liiga ühe parima tight endi Tyler Eiferti ja püüdja A.J. Greene’iga.

7. Mees, kes võib Bengalsi lootused kustutada, on meeskonna peatreener Marvin Lewis. Ta on kaotanud kõik karjääri kuus play-off mängu ning enamasti süüdistasid asjatundjad just teda valede ja ebamääraste otsuste eest. Kui Lewise mõtted ei hakka taas ujuma, nagu eelmistel kordadel, võib Bengals kohtumisest võitjana väljuda.

8. Tihkes mängus saavad otsustavaks pisiasjad ehk nagu öeldakse, on ameerika jalgpall tollide mäng – toll liiga lühike või pikk sööt, toll puudujääki läbimurdel, toll eksimust väravalöögil… Võidab see, kes eksib vähem.

9. Kuna enamus peab juba ette võitjaks Steelersit, võib see Bengalsile kasuks tulla. Kaotada pole midagi, sest kaotuse korral saavad kõik aru, miks nii läks: peatreener, teadagi, ei vea play-offis välja, mängujuht on kogenematu… Steelersil on seevastu ainult kaotada, sest nad on juba ette võitjaks kuulutatud.

10. Margus Hunt pole tänavu millegi erilisega silma paistnud. Ehk nüüd? Roethlisbergeri mahamurdmine oleks kõva sõna, väravalöögi blokeerimine ehk kõvemgi. Murra, Hunt, murra!