Lepingu tingimused olid üldjoontes juba varem teada vastavalt liiga palgaskaalale - Hunt teenib nelja aastaga 3,671 miljonit dollarit, lisaks 1,049 dollari suuruse lepinguboonuse. Enam kui kolmandik nendest summadest läheb siiski maksudeks.

Portaal Stripehype ennustab, et eeloleval hooajal on Hunt kaitseliini vahetusmängija rollis, kuid võiks teenida põhikoosseisu koha 2014. aastal, kui tema positsioonil mängivatel Carlos Dunlapil ja Michael Johnsonil lepingud lõppevad ning üks neist tõenäoliselt lahkub.

Hundi lepingusõlmimise ära mainivad USA väljaanded ei saa mainimata jätta eestlase "tohutuid mõõtmeid" ning reipust, mida ta Bengalsi erimeeskondadele juurde toob. Mainitakse ära, et Sourthern Methodist University ridades mängides blokeeris Hunt 17 lööki, nende seas 10 väravalöökide blokeeringut, mis on NCAA ülikooliliiga kõigi aegade rekord.

Hundile edastas oma õnnitlused Twitteris näiteks tema endise ülikooli SMU vilistlane ning NFL-i Kuulsuste Halli liige Eric Dickerson. "Palju õnne Margus Hundile Bengalsiga lepingu sõlmimise puhul. Nüüd on aeg tööle minna," kirjutas ta.