Hunt blokeeris mängus ühe lisapunktilöögi, lisaks läks statistikasse kolm palliga läbimurret üritanud vastase mahavõtmist, kuid seda kahasse kaaslasega.

"Kui neil oli esimene väravalöök, siis mina ja Carlos (Dunlap) koos teistega saime neile hea surve peale. Tundsin, kuidas pall mu kätt riivas. Seega teadsime, et peame neid veelgi rohkem survestama. Lisapunktilöögi ajal surusin end läbi ja ajastasin kõik õigesti," sõnas Hunt Bengalsi koduleheküljel.

Küsimusele, miks kohtumise lõpus neil mäng käest läks, vastas Hunt: "Me peame korralikult oma rünnakud lõpuni mängima. Vastaste mängujuhti tuleb kogu aeg surve all hoida. Ta sai oma rütmi kätte ja me lihtsalt ei suutnud temani jõuda."

Vastaste mängujuht Trevor Siemian söötis eile suisa neli touchdowni.

Neljapäeval kohtub Bengals Miami Dolphinsiga ja Hunt ennustab taaskord väga rasket mängu: "Peame pea külmana hoidma ja keskenduma. Sellistes mängudes on vaja konkreetsele vastasele keskenduda. Kuna on lühike paus, ei suuda me füüsilist poolt palju muuta. Seda enam peame vaimselt tugevad olema. Kindlasti tuleb raske, aga võimas mäng."

Hundi blokeering:

MAR-GUS!!! MAR-GUS!!! Margus Hunt with the blocked XP vs. Denver, #PonyUpTempo gets a shout out on CBS #DENvsCIN #SMU2NFL @SMU_Football pic.twitter.com/E7FfsopRvE— The Stable (@TheStableSports) September 25, 2016