Hunt on suurelt esilehel koos pealkirjaga "Kuidas laager läheb, kollanokk?".

Margus Hundil on läbi saanud kolm tihedat treeninglaagrinädalat. Ning nagu ühelt uustulnukalt oodata võib, on olnud häid ja on olnud halbu päevi, kirjutab ajaleht.

"Tal läheb nagu läheks igal teisel viiendat aastat Ameerika jalgpalli mängival mehel, kes proovib NFLi jalgpalli mängida," kirjeldab Hunti kaitsetreener Jay Hayes, kes hoolimata kõigest on eestlase arenguga väga rahul. "On päevi, kus toimub tema jaoks korraga liiga palju. Ta on teadnud, mida teha, kuid on jäätunud. Tal on ülikoolitasemel palju edu olnud, kuid see siin on teistsugune keskkond. Kogemus on parim õpetaja."

Margus Hunt ise tunnetab, et esmajoones on hetkel puudu otsustavusest. "Jalgpallis saad loota sellele, mida sulle õpetatud on. Kõhklen, see hoiab mind tagasi. Mida rohkem tean, seda mugavamalt end tunnen. Tunnen, et suudan kiiremini mängida, kui sulen oma aju ning teen, mida mulle õpetatud. Alateadvuses mõtlen sellele, et mitte eksida ning see pole kellelegi hea."

Hunt teab, et mida hooaeg edasi, seda paremini ta sisse sulama hakkab. Bengalsil on piisavalt pikk kaitsjate pink, seega pole tal mingit survet.

"Ta on teinud häid asju, kuid kõik ei tule talle nii kiirelt, kui ta sooviks," lisas Hayes. "Oleme väga rahul sellega, mis ta teinud on ning tean, et ta areneb edasi. Mul ei ole temaga hetkel mingeid muresid."