Tagasi Floridasse IMG spordiakadeemiasse treeninglaagrisse jõudnud Hundil on eelmisest, Senior Bowli nädalast head mälestused. "Jäin väga rahule, treeningud olid head ja intervjuu protsess läks ladusalt," rääkis Hunt Delfile.

Intervjuuprotsess Senior Bowli nädalal kujutab endast kohtumisi kõikide NFL-i meeskondade treenerite, skautide ja ametnikega, millest ühest, kohtumisest Dallas Cowboysiga, kirjutas eelmisel nädalal ka mainekas spordiportaal ESPN.

Ühtegi kohtumist Hunt teiste seast esile ei tõstaks. "Kõik intervjuud on tähendusrikkad. Üritad ikka kõikidele silma jääda. Lisaks ju kõik meeskonnad ikka suhtlevad omavahel ja jagavad ühe või teise mängija kohta arvamusi," lausus ta. "Nendel intervjuudel küsitakse sult lihtsalt eluloo ja vigastuste kohta ning kontrollitakse üldist jalgpalli teadmist. Individuaalsed treeningud tulevad alles märtsis ja aprillis."

Senior Bowli matši kaotas Hundi Põhja meeskond Lõuna tiimile 16:21. "Mängus keerati natuke käru. Ma ei saanud vastaste mängujuhile korralikult pinget tekitada ja kui selleks võimalus avanes, siis võeti kohe mängust välja," kirjeldas Hunt.

Kui varem soovitasid erinevad portaalid Senior Bowlil just Hunti eriti tähelepanelikult jälgida, siis mängujärgsele kriitikalaviinile ei näi lõppu tulevat. NFL-i tulevastel mängijatel silma peal hoidva portaali sõnul võis Hunt olla Senior Bowlil enda mainele enim kahju teinud mängija. Eestlane olevat treeningul väga halva esituse teinud ega andnud endast Senior Bowlil üldse märku. Üks karmimaid hinnanguid, mis eestlasele anti, oli see, et Hunt olevat liigselt "üles haibitud."

Hundist on kogu see kriitika kaarega mööda läinud. "Ei ole üldse lugenud neid ega loe ka. Nagu ma ütlesin, siis mängu jooksul võeti mind alati välja, kui oli võimalus midagi korda saata," lausus ta.

Kas Drafti eel on juba väike ärevus sees? "Eriti mitte, sest see on alles aprilli lõpus. Ei ole mõtet ennast kurnata sellega praegu."

Pikemat intervjuud Margus Hundiga loe homsest Eesti Päevalehest!