Ameerika jalgpalli meeskonna Cincinnati Bengals kaitsemängu treener Paul Guenther teatas jaanuaris, et see suvi saab Margus Hundi karjääri tähtsamaks. „Kavatsen Hundiga teha palju individuaaltööd, et viia ta õigele tasemele.“

Paraku pani Hunt ühe jõusaalitreeninguga suve tuksi ning ilmselt tuleb tal tige võitlus, et üleüldse pääseda Bengalsi koosseisu, 53 mehe sekka, sest tema peamine konkurent neljanda äärekaitsja kohale Will Clarke on kõvasti arenenud.

Hunt tegi jõusaalitreeningutel harjutusi, mida ta poleks pidanud tegema, sest keha polnud nendeks valmis. Samasuguse trauma sai 2012. aastal ülikooli eest mängides.

Adrenaliin voolab, kui kaaslastega koos trenni teed, hakkad võistlema, kõik on äksi täis, kuid siis teed ühe vale liigutuse…,“ kirjeldas Hunt juhtunut.

Vigastus ei vaja lõikust, kuid paranemiseks läheb mitu kuud. Hunt nimetad traumat ärritavaks, häirivaks ja masendavaks. Kolmel treeningnädalal, kui Bengalsi mehed kõvasti rügavad, Hunt osaleda ei saa. Ei saa ka neljandal.

„Võtan päeva korraga ja proovin treeningutele naasta nii kiiresti kui võimalik, ainus küsimus on, millal see juhtub,“ rääkis Hunt ookeanitagusele meediale.

Asjatundjate arvates liigub Clark eest ning Hundist saab ilmselt jalgpalliväljendeid kasutades „bubble player“ ehk see, kes kõigub meeskonda pääsemise piiril.