TMZ teatel sõitis Bensoni mootorratas otsa väikekaubikule, milles olnud inimesed vigastada ei saanud ning jäid sündmuskohale, et uurijatega koostööd teha. Avarii tagajärjel süttis väikekaubik põlema. Politsei sõnul võis avariis rolli mängida suur kiirus ja halb nähtavus ning suure tõenäosusega väikekaubiku juhile süüdistust ei esitata.

Koos Bensoniga suri ka tema seni tuvastamata naissoost kaasreisija. Intsident juhtus hilisõhtul kella 22 ajal.

Vaid paar tundi enne õnnetust postitas Benson pildi oma mootorrattast sotsiaalmeediasse, kirjutades sinna juurde "Minu laupäeva õhtu" ja südame.

Oma ülikooliaastatel oli Benson Texas Longhornsi meeskonna võtmemängija ning 2004. aastal valiti ta NCAA ülikooliliiga parimaks jooksjaks. 2005. aasta drafti neljanda valikuna korjas ta NFL-i Chicago Bears. Kõik kolm klubi avaldasid oma kodulehel ka mehele järelhüüde.

"Cedric oli meie jaoks korralik mängija. Ta kandis siin mitu aastat põhirolli, tehes kaasa ka mõned play-off ringid. Olles pärit Texasest, näitas ta oma Texase kangust juba teisel hooajal, mil ta meid divisjoni meistriks vedas. Tema kolm järjestikust 1000 jardi hooaega olid tema talendi tõestuseks. Tunneme tema äkilise ja traagilise lahkumise üle sügavat kurbust ning avaldame Cedricu perele kaastunnet," ütles Bengalsi president Mike Brown.

Praegu Indianapolis Coltsis mängiv Margus Hunt liitus Bengalsiga kaks aastat pärast seda, kui Benson sealt lahkunud oli. Pärast mängijakarjääri lõppu töötas Benson laenuhaldurina.

Sattus korduvalt seadusega pahuksisse

Mängijakarjääri jooksul ja hiljemgi oli Bensonil mitmeid platsiväliseid probleeme. 2007. ja 2008. aastal aastal vahistati ta korduvalt purjus peaga sõitmise eest, ühel juhul oli ta ebakaines olekus paadi tüüris ning osutas kinnipidamisel vastupanu, teisel juhul ei läbinud ta pärast punase tulega ristmiku ületamist politsei kohapealset kainusetesti ning keeldus täiendatavatest protseduuridest.

2010. aastal süüdistati Bensonit baarmeni näkku löömises, 2011. aastal kehavigastuste tekitamises pereliikmele, viimase eest sai ta 20-aastase vanglakaristuse, millest pidi ära kandma vaid viis. 2017. aasta intsidendi kohta, mil ta tabati Austinis taas purjuspäi sõitmas, on kirjutatud, et ta ei suutnud kinnipidamisel meenutada tähestikku G-st Z-ni ega lugeda numbreid üle 3.

Ülikooli ajal jäi ta vahele marihuaana omamisega ning oleks pidanud 8 päeva trellide taga veetma ka loata võõral territooriumil viibimise eest, kuid pääses karistusest vaid seetõttu, et vastav kinnipidamisasutus oli ülerahvastatud.