Bengalsil, kel on kirjas 3 võitu, 4 kaotust ja viik ning siitmaalt iga mäng otsustav, kaotada ei tohi, kui soovitakse play-offi jõuda. Asja teeb pisut lihtsamaks peamiste rivaalide kesised etteasted: AFC põhjadivisjoni juhib Baltimore Ravens (5 võitu, 4 kaotust), Pittsburgh Steelersi (4 – 5) ja Bengalsi ees. Cleveland Browns on võiduta.

Kaitse ja just kaitseliin, kus Hunt mängib, on Bengalsi üks valukohti. Läinud nädalal, mil Bengals oli mänguvaba, kutsuti testimisele mitu äärekaitsjat ja sõlmiti leping Wallace Gilberryga, kes mullu meeskonnast lahkus, ent Detroit Lionsis vigastusega pingile langes ja minema saadeti.
Niisiis on äärekaitsjatel üks konkurent lisaks – koha eest peavad võitlema eelkõige Gilberry, Hunt ja Will Clarke.

Samas pole selge, kas Bengalsi parim äärekaitsja Michael Johnson – kes, tõsi, pole tänavu head mängu näidanud – trauma tõttu Giantsi vastu platsile tuleb. Kui mitte, siis võib juhtuda, et Hunt või Clarke alustavad algkoosseisus ja saavad ohtralt mänguaega, sest Gilberry alles kohaneb meeskonnaga.

Üks Bengalsi võidu võti peitubki selles, kuidas suudetakse Giantsi mängujuhti Eli Manningit ahistada. Kui ei suudeta, siis purustab Manning koostöös NFL-i ühe parima püüdja Odell Beckhamiga Bengalsi kiirelt ja valutult.

Mäng algab ööl vastu teisipäeva Eesti aja järgi kell 3.30.