"See oli kindlasti üks minu senise karjääri kaalukamatest ja parematest mängudest - sain kõvasti mänguaega ja tundsin end platsil hästi," rääkis Karksi-Nuiast pärit spordimees Delfile ja Eesti Päevalehele. Defensive end`i positsioonil mängiv Hunt tunnistas, et ei osanud niivõrd palju mänguminuteid enne kohtumist oodata.

Hundi jaoks oli mäng eriline peamiselt just seetõttu, kuna ta sai NFL-is kirja oma elu esimese sack`i (tõmbas vastaste mängujuhi maha). "Saime head lüket kaitseliinis teha ja ühel hetkel nägin, et mul on võimalus mängujuhini pääseda," kirjeldas Hunt sack`ile eelnenud momenti.

Kui teistes USA profiliigades, näiteks NBA-s Miami Heati ja NHL-is Chicago Blackhawksi näol, tiitlikaitsjate play-off`ist väljajäämist ei oskaks hetkel vist keegi ette kujutada, siis Bengalsi eilse vastase Ravensiga just nii juhtuski. "Ravens kaotas enne seda hooaega mitu liidrit eesotsas Ray Lewise ja Ed Reed`iga, samuti oli neil tänavu palju vigastusi," selgitas Hunt Ravensi saatuse tagamaid.

Play-off`i avaringis kohtub Bengals San Diego Chargersiga, kes alistas põhiturniiri viimases mängus lisaajal tulemusega 27:24 Kansas City Chiefsi. "Play-off`id on play-off`id - siin on kõik võimalik. Vastaseid tuleb austada, sest nad läksid ju Denverisse ja võitsid võimast Peyton Manningut. Just seetõttu on tegu ohtlike vastastega."

Play-off Chargersi vastu peetakse 5. jaanuaril. Paari võitja edeneb 8 parema hulka, kus vastu tuleb New England Patriots. Enne hooaja tähtsamaid kohtumisi seisab siiski ees veel aastavahetus. Kas niivõrd olulisel perioodil jääb endisel kettaheitjal üldse aega uut aastat vastu võtta? "Ikka jääb, aga kohe pärast keskööd lähen magama." Küsimusele, mida Hunt uuelt aastalt soovib, ei tulnud vastust kaua oodata: "Head tervist."