Bengalsi kaitseliini vigastuste ja enda hea mängu tagajärjel alustas Hunt kohtumist algkkooseisus, kuid mitte kaitseliini ääres, nagu tavaliselt, vaid keskel. Nagu ajalugu on näidanud, mida rohkem Hunt mängida saab, seda paremini ta tegutseb. Nii nüüdki.

Teise veerandaja alguses, kui Ravens juhtis 10 : 0, algas Margus Hundi show. Ta sai käe vastaste mängujuhi Lamar Jacksoni söödule vahele, kuid lõhkus vaid rünnaku. Kohe järgmisel katsel oli Hundi käsi taas pikalt väljas ning seekord sai Bengalsi mees palli meie mehe tripsust kätte enne, kui see maad puudutas – vaheltlõige. Bengalsi kaitse tantsis rõõmutantsu.

Paraku ei suutnud Bengalsi kaitse läbimurdeid mööda maad takistada – Ravens jooksis palli kandes klubi rekordi ehk 404 jardi. Söötudega läbiti vaid 121 jardi.

Hundi arvele jäi lisaks kahele söödu rikkumisele ka ründaja peatamine.

Bengals jäi AFC tugevaimas, põhjadivisjonis viimaseks, saades nelja võidu ja viigi kõrvale 11 kaotust. Kõik ülejäänud divisjoni meeskonnad – Ravensile (11 – 5) lisaks ka Pittsburgh Steelers (12 – 4) ja Cleveland Browns (11 – 5) pääsesid play offi.