Enne, kui mäng õieti alatagi jõudis, jäi Colts 0 : 14 kaotusseisu – Raidersi kaks esimest rünnakut tõid touchdowni. Alles siis, kui seis oli 7 : 21, hakkas Coltsi kaitse korralikult tööle.

Paraku jäi Coltsi rünnak kesiseks. Meeskonna mängujuht Andrew Luck loobus spordist kaks nädalat enne hooaja algust, teda asendanud Jacoby Brissett on oodatust parem, kuid... Hooaja eel sai vigastada Coltsi paremuselt teine püüdja Devin Funchess, eelmises kohtumises lahkus traumaga parim püüdja, superstaar T. Y. Hilton, ses mängus jäi lõpuminutitel platsi kõrvale NFL-i üks parimaid läbimurdjaid Marlon Mack.

Coltsil tekkis võimalus, kui mängida jäi pisut üle kahe minuti ja seis oli 17 : 24, kuid vastased lõikasid Brissetti söödu vahelt ja jooksid touchdowni. Colts vastas küll kohe samaga, ent pall läks seejärel Raidersile, kes hoidis seda lõpuni.

Ka Hundil ei olnud parim päev ja statistikat ta kirja ei saanud.

Pärast nelja vooru on AFC lõunadivisjonis nii Coltsil, Tennesse Titansil kui Houston Texansil kaks võitu ja kaks kaotust. Jacksonville Jaguars (1 – 2) peab mängu hiljem.

Tuleval pühapäeval kohtub Colts võõrsil Kansas City Chiefsiga, kel on kirjas neli võitu.