Eelmises kohtumises vigastada saanud Coltsi kaitseliini mees Hunt jooksis taas avakoosseisus platsile, mängis tavapäraselt pisut vähem, kuid sekkus võimsalt otsustavatel hetkedel.

Avapoolajal vahetasid meeskonnad esimeste rünnakutega touchdowne ja sama juhtus teise veerandaja lõpupooles. Pausile mindi seisul 14 : 14.

Neljandal veerandajal jäi Colts 14 : 24 kaotusseisu, vähendas seda löögiväravaga kolme punkti võrra ja siis, kõige vajalikumal hetkel, kui vastane oli vaja igal juhul peatada, astus mängu seni varjus püsinud Hunt.

Miami rünnaku kolmandal katsel lõhkus Hunt ründeliini ja murdis nende tähtmängija Kenyan Drake’i maha 5 jardi tagapool palli mängupaneku joont.

Vastased pidid Hundi vinge kaitsemängu tagajärjel pallist loobuma ja järgmise rünnakulainega viigistas Colts tänu Andrew Lucki söödetud ja Eric Ebroni püütud touchdownile seisu – 24 : 24.

Pall läks taas Dolphinsile, kuid nende esimese katse läbi murda võttis maha taas Hunt, kes ei lubanud Frank Gore’il läbida jardigi. Colts peatas vastaste rünnaku, sai taas palli ning viimasel sekundil lõi Adam Vinateri värava seisuks 27 : 24.

Colts on võitnud viis kohtumist järjest ning on kokku saanud kuus võitu ja viis kaotust, millega püsitakse divisjonis teisel kohal ja säilitatakse võimalus pääseda play-offi.

Järgmisel pühapäeval läheb Colts kokku Jacksonsville’i Jaguarisiga, kellel on kirjas kolm võitu ja kaheksa kaotust.