Esimene lõige – 90 mehest jääb alles 75 – tehakse hiljemalt homme kell 23 Eesti aja järgi.

Ööl vastu esmaspäeva pidas Hundi koduklubi Cincinnati Bengals kolmanda hooajaeelse kohtumise, seekord Jacksonsville’i Jaguarsi vastu ja kaotas 21:26.

Hunt, Bengalsi äärekaitsja, sai ohtralt mänguaega ning nii kiita kui laita. Statistikasse märgiti küll vaid üks palliga vastase mahamurdmine, ent mitmel puhul mõjutas ta mängu kaude. Paar korda sundis Hunt vastaste mängujuhti tegema kehva söötu ja paar korda kattis edukalt ründajaid. Samas jättis Hunt mitu võimalust kasutamata ja teenis suluseisu eest 5-jardise karistuse.

Võrreldes tänavuse esimese mänguga, kus Hunt platsil midagi korda saata ei suutnud, on asjatundjate arvates olukord parem, kuid mitte suurepärane. Arvatakse, et Hunt jääb siiski põhikoosseisu ehk 53 sekka, sest äärekaitsjate pink ei ole pikk – kahel põhimehel Carlos Dunlapil ja Michael Johnsonil on vaid kaks varumeest: Hunt ja Will Clarke.
Igatahes esimene otsustav hetk on teisipäeval ja kui Hunt meeskonda jääb, saab ta osaleda neljapäeval veel ühes hooajaeelses kohtumises Indianapolis Coltsi vastu. Seejärel pannakse tiim lõplikult kokku – tähtaeg on laupäeval kell 23.

Kui Hunt peab Bengalsist lahkuma, võib mõni teine meeskond vastavalt järjekorrale ta esmalt nii-öelda vabastatud meeste pingilt üles korjata. Kui seda ei tehta, saab Hundist vaba agent ning tal on õigus sõlmida leping ükskõik, millise klubiga.