Bengalsis ameerika jalgpalli liigas NFL karjääri alustanud Hunt põikas kolmeks aastaks Indianapolis Coltsi ning neljaks tänavuse hooaja mänguks New Orleans Saintsi, kuid on nüüd alguspunktis tagasi. Paraku Bengalsit ta võidule aidata ei suutnud.

Hunt sai mänguaega napilt, statistikat talle kirja ei läinud, kuid korra ajas meite mees vastase mängujuhi sülle meeskonnakaaslasele, kes ta maha murdis.

Kohtumine kulges kui ameerika mägedel. Võrdsete mängus domineeris esimesel pooajal Bengals ja läks pausile 17 : 10 eduseisus. Browns viigistas 17 : 17 ning ning seejärel vaheldusid seisud Bengalsi poolt vaadates 20 : 17, 20 : 24, 27 : 24, 27 : 31, 34 : 31.

Kaotusseisus Brownsil jäi rünnakuaega 55 sekundit ning sellest piisas – kaunite söötudega vormistasid nad touchdowni lõppskooriks 37 : 34.

Bengals asub AFC põhjadivisjonis kindlat viimasel kohal võidu, viigi ja viie kaotusega. Pittsburgh Steelersil on kirjas kuus võitu, Baltimore Ravensil viis võitu ja kaotus ning Brownsil viis võitu ja kaks kaotust.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals kodus Tennesee Titansiga.