Juba esimesel veerandajal oli Chargers selgelt näljasem võidu peale, jõudes vaid mõne minuti jooksul esimese touchdown'ini. Bengalsi poole pealt võis esile tuua Andy Daltoni kahvatut mängu ründefaasis. Kaitseliin, kuhu Hunt esimesel poolajal ei pääsenud, mängis see-eest korralikult.

Teisel veerandajal Dalton ärkas ja suutis mängida välja ka Bengalsi esimese ja ainsaks jäänud touchdown'i. Bengalsi ääremängijal Giovani Bernardil oli võimalus tuua Cincinnati publiku ees kodumeeskonnale ka teine touchdown, kuid ta komistas ja palliga üle vastase joone ei jõudnud.

Pärast poolaega hakkas õudusunenägu Bengalsi jaoks pihta. Mängujuht Andy Dalton ei suutnud vihmase ilmaga mitte ühtegi söötu anda ja vastased said teha mitu vaheltlõiget. Chargers mängis seevastu ründes kiirete, teravate söötudega ning sai kolmandal veerandajal ka oma teise touchdown'i.

Viimane veerandaeg midagi uut ei toonud: Dalton oli endiselt kahvatu ja Chargersi kaitseliin pidas korralikult vastu. Fännid hakkasid lahkuma juba pool tundi enne kohtumise lõppu, vilistades välja meeskonna mängijad ja treenerid, eesotsas Marvin Lewis'ega.

Bengalsi jaoks oli see 23. aasta järjest play-off mängu võiduta. Meeskonna peatreenerile Lewisele oli see 11 aasta jooksul neljas kaotus play-off'i esimeses ringis, mängujuht Andy Daltonile kolmas.

Järgmises voorus läheb San Diego Chargers vastamisi Denver Broncos'i-nimelise meeskonnaga, kus mängib ka maailma üks hinnatumaid mängujuhte, Peyton Manning. Teises AFC konverentsi poolfinaalis mängivad Indianapolis Colts ja New England Patriots.