"Bengals ei ole populaarne mitte ainult Cincinnatis ja selle äärelinnades, vaid ka üle terve Ohio. Minu perekonna sõbrad ja sugulased (enamik küll mehi) on kõik suured fännid. Vähe sellest, et kohe kindlasti jälgitakse kõiki mänge, üritatakse neid vaatamas käia koos kellegi juures või pubides ning lisaks on siinkandis väga palju Bengalsi nime, logo või värvidega asju. Pudelihoidjad, arvutiklaviatuurid, autonumbrimärgiümbrised, koerte sööginõud, lipud, pildid, plakatid jne. Toetust avaldada ei häbene keegi," rääkis Cincinnatis lapsehoidjana töötav ja kohalikus peres elav Pommer.

"Meie pereisa on kõige suurem Bengalsi fänn üldse. Esimest drafti vooru vaatasime kodus. Mina sellesse eriti ei süvenenud, kuna ei uskunud, et Hunt kohe ära valitakse. Pubidesse olnuks lootusetu pääseda, kuna kõik lauad on täis (sarnane on olukord Bengalsi mängude ajal, kus nii pubid kui ka bowlingusaalid välja broneeritakse ja sisse astudes silme eest oranžiks võtab)."

"Teisel õhtul olid mu hostvanemad sõprade juures seda vaatamas ja esimese hooga mu hostisa ei saanudki aru, et tegemist eestlasega oli. Hiljem, kui mina sõnumi saatsin, et jess, eestlane on meie tiimis, siis ta alles taipas. Hunti kommenteeris, et andmeid vaadates tundub väärtuslik, kuigi varem temast kuulnud ei olnud. Naeris, et siiamaani on positiivsed kogemused eestlastega olnud, äkki siis see on ka."

Pommeri teada on Cincinnatis eestlasi peale tema veel. "Tean, et mõni eestlane elab küll Cincinnatis, aga otseselt kohtunud ei ole ning kogukonda ei tea, et oleks. Ma arvan, et meid siin ühe käe sõrmedel," ütles ta.

Ise on ta Cincinnatis elanud alates 2012. aasta augustist ning plaanib sinna jääda vähemalt selle aasta augustini, võib-olla isegi kauemaks. Linna enda kohta jagus Pommeril ainult kiidusõnu.

"Cincinnati linn elukohana on parajalt sobilik Tallinnast tulnud inimesele. Üsna sarnane oma melu ja oleku poolest. Ameeriklaste jaoks on väikelinn ning otseselt sihtkoht elamiseks kindlasti ei ole. Minu jaoks on täpselt paras, New Yorgis elades hakkas ikka "pea valutama" sellest kiirest elutempost."

Pommer lisas, et Margus Hunt ning ka internetist mängu jälgivad eestlased peavad hakkama harjuma, et tema nime hääldatakse USA-s "hant". "Meie pereisa tuli kohe huviga küsima, et kuidas meie seda nime ütleme ja lisas siis: "Sorry, he will be Hant for Americans"."